Maastricht

Uitgaan in Maastricht begint bij Café Van Bommel

Uitgaan in Maastricht
In hartje Maastricht is al meer dan twintig jaar Café Van Bommel te vinden. De ideale locatie wanneer je op zoek bent naar een eetcafé in Maastricht. We hebben niet alleen een uitgebreid aanbod aan food & drinks, maar je kunt hier ook lekker dansen. Ons eetcafé is jong, uitdagend en gaat mee met de trends. We zijn in de afgelopen twintig jaar dat ons café bestaat dan ook niet onveranderd gebleven. Het interieur is industrieel, ruig en modern. Onze klanten zijn tevreden. De sfeer is nog net zo goed als voorheen, maar op het gebied van eten, service en muziek hebben we grote stappen gemaakt.

In ons eetcafé in Maastricht kun je vanzelfsprekend terecht voor een maaltijd. We maken heerlijke burgers, salades, sandwiches en pancakes. De Amerikaanse sfeer die we bij Café van Bommel willen creëren is duidelijk terug te vinden in de menukaart. In de avond verkopen we tevens verrukkelijke bites. Het is mogelijk om zelf een plank met drie verschillende hapjes samen te stellen. En daarnaast is het mogelijk een drankje te bestellen. Een goed glas wijn, veel biersoorten, whisky, of iets niet-alcoholisch? Bij ons kan het allemaal!

Een avondje uitgaan in Maastricht is iets dat je niet wilt missen. Café van Bommel verandert 's avonds rond tien uur in een plek waar je heerlijk kunt dansen. De meubels worden opzij geschoven, de volumeknop krijgt een draai en het is tijd om je beste moves te laten zien. Sta je niet zo graag op de dansvloer? Dan is het bij ons tijdens het uitgaan in Maastricht natuurlijk ook mogelijk om met vrienden te kletsen of nieuwe mensen te ontmoeten. Doordeweeks en zondag zijn we geopend van 11:00 tot 2:00 en op vrijdag en zaterdag ben je van 11:00 tot 03:00 welkom in ons café in Maastricht.

Wil je verzekerd zijn van een plaats? Reserveer dan een plekje via 043-3214400. We zien je graag snel!